Logo

Bestuursleden

+
Het bestuur van Stichting “Professor Gbas” bestaat uit drie personen. De bestuursleden hebben een gelijkwaardige inbreng en geen nader omschreven functies. De bestuursleden ontvangen geen vergoedingen van de Stichting.
+

Dr J.J.E. Koopman

Koopman studeerde in 2012 cum laude af in de geneeskunde en biomedische wetenschappen aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Tijdens deze studies was hij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar veroudering aan de afdeling Ouderengeneeskunde van het LUMC en de Leyden Academy on Vitality and Ageing. In het kader van dat onderzoek verrichtte hij promotieonderzoek in Noordoost-Ghana, op basis waarvan hij zijn doctorstitel behaalde. Deze bezoeken aan Ghana vormden de aanleiding tot de oprichting van Stichting “Professor Gbas”. Als arts-onderzoeker continueert hij momenteel zijn wetenschappelijke werkzaamheden naar veroudering in Noordoost-Ghana.
+

Mr P.J. Hooghoudt

Aan de Universiteit Leiden studeerde Hooghoudt rechtsgeleerdheid, waar hij in 2009 zijn master met de specialisatie burgerlijk recht cum laude afrondde. In 2010 behaalde hij een Master of Laws in General Legal Studies aan de New York University School of Law. Naast zijn rechtenstudie volgde hij pianolessen aan het Utrechts Conservatorium en aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ook was hij als vrijwilliger verbonden aan de Leidse Rechtswinkel. Sinds begin 2011 werkt hij als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam.
+

J.P.C. van Zwieten MSc

Van Zwieten studeerde management, economie en recht in Den Haag en Rotterdam. Hierna behaalde hij in 2011 een Master Entrepreneurship Strategy and Organisation aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Momenteel werkt hij bij een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie.
+